Retur

Ai dreptul potrivit legislatiei in vigoare de a te retrage din contractele incheiate la distanta (cumparaturile eectuate online), fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care inchei contractul tu sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de tine, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs din comnda.
Pentru a-ti exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informezi cu privire la decizia ta de a te retrage din prezentul contract, utilizand un formular de retur completat, transmis prin intermediul e-mail-ului sau fizic in colet.

Poti returna produsele in termen de 14  zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de  catre curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Cererea de retur poate fi trimisa cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii pentru ca aceasta sa ie luata in considerare.

CUM RETURNEZI PRODUSELE GRAUIT?

Ai dreptul sa returnezi produsele noastre gratuit doar daca dupa ce ai primit coletul, le-ai verificat daca corespund cu cele comandate de catre tine si ai constatat ca acestea prezinta defecte, zgarieturi sau alte daune ce nu pot fi reparate. In acest caz returul prouselor noastre este gratuit iar toate costurile aferente livrarii cad in sarcina noastra.

CE SE INTAMPLA DACA M-AM RAZGANDIT SI NU MAI DORESC PRODUSELE?

In cazul in care produsele/coletul este receptionat in stare perfecta si nu prezinta  defecte, defectiuni dar tu din diverse motive  nu il mai doresti  sau doresti inlocuirea cu un alt produs sau pur si simplu returnarea acestuia atunci costurile aferente livrarii cad in sarcina ta, adica a cumparatorului conform legislatiei in vigoare. Exista posibilitatea ca pentru unele produse sa fie impusa taxa de retur, asadar te rugam sa iei legatura cu colegii nostri pentru mai multe detalii si informatii legate de procedura de retur.

Te rugam sa ai in vedere ca trebuie sa returnezi produsele primite insotite de etichetele initiale, cutii intacte si toate documentele  (garantii, pachete cadou, sticle, etc.) cu care ti-au fost livrate.

Verifica mai jos care sunt conditiile specifice pe care trebuie sa le indeplineasca produsul tau.

Tincturi, ceai, suplimente, vitamine:
–    Aceste produse nu pot fi returnate decat prin completarea in termen maxim de 14 zile calendaristice a cererii de retur solicitata catre colegii nostri pe adresa  contact@caelia.ro
–    Poti returna ceaiul sau tincturile, doar daca sunt sigilate in folia de plastic in care sunt ambalate ( deci acestea nu au fost folosite si nu au fost desigilitate ).
–    Poti returna orice produs ceai/tinctura daca sunt in starea in care au fost primite. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si folosite.

Sticle, infuzoare, accesorii ceai:

–    Aceste produse nu pot fi returnate decat prin completarea in termen maxim de 14 zile calendaristice a cererii de retur solicitata catre colegii nostri pe adresa  contact@caelia.ro

–    Poti returna siclele, infuzoarele sau alte accesorii doar daca  acestea sunt ambalate in forma in care au fost primite si sunt insotite de toate documentele primite ( deci acestea nu au fost folosite si uzate).

–    Poti returna orice produs sticla/ cana/ accesorii daca sunt in starea in care au fost primite. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost sparte, ciobite, folosite.

PROCEDURA RETURNARE PRODUSE

Nu conteaza motivul…asadar daca nu esti 100% multumit/a de un produs pe care l-ai cumparat de la noi il  poti returna in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.

CUM PROCEDEZI?
1.     Completezi CEREREA DE RETUR  asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur, pe care o trimiti pe e-mail-ul CAELIA.
3.    Specifica una dintre optiunile tale de retur: schimb cu acelasi model, schimb cu un produs diferit vandut sau rambursarea sumei de bani;
4.    Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.

Te e rugam sa ai in vedere ca daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice.

  • Daca alegi sa returnezi produsul completand formularul de retur, si deci sa trimitem curierul la dvs. pentru ridicarea produsului, costul de transport va fi platit de tine.
  • Daca ai achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ai decis returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in contul din care ai efectuat plata, in cel mai scurt timp.

ATENȚIE:

În cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă accesorii deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, componente lipsă, certificate de garanție lipsa, sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către client,  CAELIA are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse mobilierului/produsului de către reprezentanții noștri.

Termenul  de retur este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de tine înainte de expirarea perioadei de 14 zileTrebuie sa suporti costurile directe legate de returnarea produselor .

In cazul in care ai deschis coletul si constati ca produsul nu este ceea ce ai dorit poti cere returul cu conditia ca produsul sa fie ambalat in aceeasi forma in care l-ai primit sau asemanatoare, inchis si sigilat  pentru a nu suferi daune in timpul transportului. Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari si transport.

Pentru alte detalii sau informatii va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail la contact@caelia.ro

Close menu