Top 3 vicii pe care le poți evita folosind produsele Caelia

caelia ceai detoxifiant toamna

3 obiceiuri nocive pentru sănătatea ta
Iată 3 obiceiuri viciate ce-ți alterează starea de bine și te fac să te simți din ce în ce mai rău zilnic. De cele mai multe ori, alimentația nesănătoasă (“deliciile” fast food), consumul de cafea și excesul de dulciuri sunt cele mai nocive obiceiuri. Ceea ce este cu atât mai grav este faptul că ele sunt înrădăcinate în stilul de viață al majorității, la scară largă. Știați că la nivel mondial media consumului de cafea se situează la 4 – 5 cești zilnic?

Se poate și fără vicii! Există însă și alternative.

Există variante de a înlocui aceste vicii cu unele comportamente benefice pentru sănătatea noastră. Mai mult decât atât, nu va fi necesar să schimbăm tiparul alături de care ne-am obișnuit. Va fi necesar să schimbăm doar produsele consumate.
1. Înlocuiește cafeaua cu ceaiul
Putem păstra în continuare ritualul de dimineață, înlocuind cafeaua cu ceaiul. O variantă extrem de simplistă în acest sens o poate reprezenta chiar ceaiul făcut în sticla Detox To GO by Caelia. Avantajele în acest sens sunt nelimitate. În acest fel veți înlocui automat și dulciurile cu alte gusturi minunate, la fel de plăcute, însă mult mai sănătoase.
Și ceaiul poate fi achiziționat tot din gama Caelia. Puteți găsi întregul mix de sănătate, stare de bine și nutrienți esențiali pentru organism în punguțele de ceai din gama noastră. Consultați oferta de ceaiuri detox aici sau încercați ceaiurile Super Slim de aici! Iar dacă vă faceți și mai multe griji cu privire la sănătate, alegeți gama de tincturi de aici.

2. Înlocuiește dulciurile cu shake-urile musli + fructe!
Ești conștientă că atunci când alegi să consumi dulciuri, de fapt gustul e cel ce te atrage, nu? Poți obține o aromă plăcută și un gust dulce de care să te bucuri întreaga zi și fără a abuza de chimicalele din ciocolata de pe rafturile supermarketului.
Mixează cerealele musli cu fructe proaspete și pregătește-ți porția de dulce care să te mențină în formă, să-ți ofere gustul mult dorit și să-ți păstreze în același timp starea de bine de care ai nevoie întreaga zi!
Alege să te îndulcești într-un mod sănătos! Cerealele musli vor putea să-ți înlocuiască chiar și una din mesele principale, atât de importantă pentru sănătatea organismului tău: micul dejun.

3. Renunță la vizitele către fast food și înlocuiește-le cu sportul!
Pe lângă faptul că poți înlocui gustările de tip fast food cu ceva mult mai sănătos din gama musli, acum poți beneficia și de alte avantaje alături de Caelia. Poți să-ți rezervi timpul petrecut la fast food într-un mod cu totul diferit: făcând sport.
Noi promovăm din totdeauna un mod de viață sănătos în care sportul, alimentația sănătoasă și obiceiurile potrivite se îmbină armonios, oferindu-ți energie, zâmbete și o stare de bine pe o perioadă îndelungată.
Tocmai de aceea, îți putem oferi o linie de start și în această direcție. Trebuie să știi că a face sport nu înseamnă neapărat prezența într-o sală profesionistă. Poți face acest lucru și de acasă. Iată, spre exemplu, colega noastra Cristina îți poate fi de un real ajutor și îți poate oferi sfaturi personalizate prin intermediul cărora poți începe minunatul traseu spre perfecțiunea corpului tău.
Urmărind cu strictețe și hotărâre un program și un plan de alimentație sănătoasă, vei ajunge cu siguranță să te bucuri nu doar de un corp mai frumos și mai sănătos, ci și de starea de bine și de energie de care simțeai că ai nevoie de atâta timp.

One Comment

Leave a comment
  1. […] acest subiect am discutat și aici, atunci când ți-am povestit cum te pot ajuta produsele CAELIA să scapi de vicii. Este clar […]

Close menu
Close menu