Caelia

DETOX&CLEANSE

heading-below

Sănătatea este cel mai de preț lucru pe care îl avem iar noi îți oferim o soluție 100% naturală pentru curățarea și detoxifierea organismului: ceaiul pentru detoxifiere Caelia!

icon-box

Detoxifiere 100% naturală

Detoxifierea te ajută să elimini din corp aditivii din mâncare, poluanții, chimicalele și efectele fumatului pasiv. Aceasta purifică organismul și întărește sistemul imunitar.

icon-box

Produs vegan

Succesul ceaiului nostru se datorează plantelor, acesta fiind 100% natural iar plantele atent selecționate pentru a facilita procesele importante ale organismului.

icon-box

Îmbunătățește digestia

Îmbunătățește digestia, purifică organismul, elimină toxinele acumulate și excesul de apă. În plus este plăcut la gust, aromat și poate fi consumat neîndulcit.

icon-box

Mai mulă energie

Simte-te bine în corpul tău! Cu ajutorul unui ceai?! DA! Ne-am propus să îți fim alături în călătoria către un stil de viață sănătos și să clădim împreună cu tine #CaeliaStories

Caelia DETOX

100% Made With Love

heading-below

Pasiunea, dragostea pentru natură și pentru semenii noștri ne urmeză în tot ceea ce facem și ne-au adus unde suntem astăzi. Căutăm în permanență metode inovative pentru produse naturale menite să rezolve de la problemele cele mai uzuale până la afecțiuni mai grave ale organismului, totul pe cale naturală. Toate produsele au fost testate de catre noi înainte de a fi comercializate și garantăm 100% succesul acestora. Te invităm să faci parte din povestea noastră și să legăm noi prietenii. #ShareTheLove

Ingrediente

Ce face ceaiul Caelia Detox atât de special?

heading-below

Alături de specialiști renumiți în domeniu am creat pentru voi cea mai bună rețetă de ceai detox, 100% naturală care împreună cu o dieta personalizată și/sau cu activitate fizică minimă recomandată să dea rezultatele pe care le aștepți. Îți dorești un ceai pentru detoxifiere care să te ajute în eliminarea toxinelor și să-ți ofere energie pentru întreaga zi? Alege ceaiul pentru detoxifiere CAELIA DETOX! Cu ajutorul acestui ceai vei putea să-ți păstrezi organismul în formă și să începi cura de detoxifiere ca o adevărată profesionistă. Fă cunoștință cu ceaiul nostru și fii parte din gașca #InovațieDinNatură

Detox&Cleanse

GARANȚIA CALITĂȚII

heading-below

Produsul este supus unei monitorizari regulate a calitatii in conformitate cu legislatia in vigoare si cu reglementarile aferente acesteia. Calitatea produselor noastre este atent monitorizata in laboratoare acreditate de cercetare si control a calitatii. Materiile utilizate in productie sunt 100% naturale, certificate si indeplinesc cerintele de siguranta si calitate. Ceaiul este efectuat prin cea mai eficienta metoda tehnologica asigurand o concentratie maxima, o doza precisa precum si mentinerea calitatii extractelor din plante pe o perioada lunga de timp.

Calitate superioară

Produsul este atent monitorizat in laboratoare acreditate de cercetare, calitate și control.

icon-box

Rezultate garantate

Concentrație produsului este calculată pentru a asigura o absortie celulara completă și rezultatele promise.

icon-box
icon-box

Garanția calității

Asigurăm mentinerea calitatii extractelor din plante pe o perioada lungă de timp.

icon-box

Plăți sigure

Detalii, plăți sau de orice altceva nu trebuie să îți faci griji, confidențialitatea este primul loc la noi.

Close menu
Close menu