Caelia

SUPER SLIM

heading-below

Sănătatea este cel mai de preț lucru pe care îl avem iar noi stim că nu este ușor să-ți păstrezi și o viață sănătoasă, în circumstanțele unei alimentații atât de precare, datorită produselor ce le găsești în comerț, noi am găsit alternative: ceaiul pentru suprimarea apetitului SUPER SLIM de la Caelia.

icon-box

Produs 100% natural

Plantele active din cadrul ceaiului nostru pun metabolismul la lucru, acționează împotriva țesutului adipos, reglează digestia, protejează stomacul și stimulează viteza de ardere a caloriilor din corp.

icon-box

Stil de viata sanatos

Vrei să te simți mai bine ca oricând și corpul tău să fie mereu în formă? Îți oferim soluția perfectă! Ceaiul Superslim, iar pentru o echilibrare și o monitorizare atentă a dietei, vă oferim bonus și planul nutrițional.

icon-box

Hidratare naturala

Vrei să slăbești într-un mod sănătos și organic? Caelia îți pune la dispoziție sticla Caelia Fitness Tea, perfectă pentru a-ți purta peste tot ceaiul. Nu uita ca hidratarea organismului este foarte importanta!

icon-box

Alimentatie echilibrata

Nu dorim să vă imaginați că ați găsit poțiunea magică, însă specialiștii susțin că avand un regim alimentar echilibrat împreună cu ceaiul nostru de slăbit SUPERSLIM duc către pierderi în greutate mult mai eficiente.

Caelia SUPER SLIM

100% Made With Love

heading-below

Apartinem naturii si fara aceasta nu putem sa traim. Cum stim că natura ne pune la dispoziție o multitudine de plante am ales sa le folosim in favoarea noastra si sa efectuam lucruri 100% naturale din inima pentru o alta inima! Stiai ca natura ne pune la dispozitie o multime de plante care ne pot ajuta in lupta cu kilogramele? Da, acestea pot face minuni iar noi am căutat soluții și am ales cele mai eficiente plante pentru a crea noul tău ceai de slăbit preferat – CAELIA SUPERSLIM. Fii alaturi de noi in calatoria catre o viata sanatoasa si #ShareTheLove !

Ingrediente

Ce face ceaiul Caelia SUPER SLIM atât de popular?

heading-below

Am cautat constant cele mai bune plante pentru a crea cel mai eficient produs, un produs 100% natural care împreună cu o dieta personalizată și/sau cu activitate fizică minimă recomandată să dea rezultatele pe care le aștepți. Formula ceaiului SUPERSLIM este gandita sa dea randamente cu orice tip de dieta folosesti, deoarece acesta are un gust usor dulce, nu necesita indulcire si poate fi consumat pe tot parcursul zilei. Un alt efement important este planul nutrițional, Caelia îți pune la dispoziție un ghid special realizat pentru a te ajuta în cura de slabire. Urmeaza acest plan de alimentație în combinație cu ceaiurile și tincturie Caelia, iar rezultatele te vor uimi. Fă cunoștință cu ceaiul nostru și fii parte din gașca #InovațieDinNatură

Detox&Cleanse

GARANȚIA CALITĂȚII

heading-below

Produsul este supus unei monitorizari regulate a calitatii in conformitate cu legislatia in vigoare si cu reglementarile aferente acesteia. Calitatea produselor noastre este atent monitorizata in laboratoare acreditate de cercetare si control a calitatii. Materiile utilizate in productie sunt 100% naturale, certificate si indeplinesc cerintele de siguranta si calitate. Ceaiul este efectuat prin cea mai eficienta metoda tehnologica asigurand o concentratie maxima, o doza precisa precum si mentinerea calitatii extractelor din plante pe o perioada lunga de timp.

Calitate superioară

Produsul este atent monitorizat in laboratoare acreditate de cercetare, calitate și control.

icon-box

Rezultate garantate

Concentrație produsului este calculată pentru a asigura o absortie celulara completă și rezultatele promise.

icon-box
icon-box

Garanția calității

Asigurăm mentinerea calitatii extractelor din plante pe o perioada lungă de timp.

icon-box

Plăți sigure

Detalii, plăți sau de orice altceva nu trebuie să îți faci griji, confidențialitatea este primul loc la noi.

Close menu
Close menu