Caelia

DETOX&CLEANSE

heading-below

Sănătatea este cel mai de preț lucru pe care îl avem iar noi îți oferim o soluție 100% naturală pentru curățarea și detoxifierea organismului: ceaiul pentru detoxifiere Caelia! Știm cu toții cât de greu este să lași deoparte anumite obiceiuri ce ți le-ai consolidat de-a lungul vieții. Este extrem de dificil să te adaptezi uneori unui stil de viață diferit. Însă atunci când simți că trebuie să schimbi ceva, este indicat să lași toate scuzele deoparte și să acționezi.
Corpul tău îți trimite semnale că are nevoie de o pauză? Șimți că ceva nu funcționează? Ești din ce în ce mai obosită și te simți copleșită în fiecare zi? Atât timp cât ne împărțim cele 24 de ore ale zilei între lanțurile de fast food-uri și vitrinele pline cu prăjituri și sucuri carbogazoase, iar dimineața o începem cu țigara într-o mână și ceașca de cafea în cealaltă, nimic bun nu ne așteaptă la final de zi. Tocmai de aceea, îți putem oferi o linie de start în această direcție.

icon-box

Produs natural

Din plante alese cu grija avand proportii de fito nutrienti atent calculate am creat aceasta tinctura care sa asigure o absortie celulara completa si rezultatele promise.

icon-box

Detoxifiere 100% naturală

Succesul tincturii noastre se datorează plantelor, acesta fiind 100% naturala iar plantele atent selecționate pentru a facilita detoxifierea naturala a organismului.

icon-box

Alimentatie variata

Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la dieta, iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie in procesul tau catre un organism cat mai sanatos. Dieta variata, Cealia si miscare.

icon-box

Mai multa miscare

Promovam un mod de viata sanatos de aceea iti recomandam sa faci minimum 5 minute de miscare pe zi. Suntem langa tine cu sfaturi si videoclipuri!

Caelia PURE BODY DETOX

Inovație din natură

heading-below

Pasiunea, dragostea pentru natură și pentru semenii noștri ne urmeză în tot ceea ce facem și ne-au adus unde suntem astăzi. Căutăm în permanență metode inovative pentru produse naturale menite să rezolve de la problemele cele mai uzuale până la afecțiuni mai grave ale organismului, totul pe cale naturală. Toate produsele au fost testate de catre noi înainte de a fi comercializate și garantăm 100% succesul acestora. Te invităm să faci parte din povestea noastră și să legăm noi prietenii. #ShareTheLove

Ingrediente

Ce face tinctura Caelia PURE BODY atât de specială?

heading-below

De-a lungul calătoriei noastre am pus pe foaie fiecare ingredient și le-am ales pe cele mai potrivite pentru a facilita detoxifierea naturală a organismului nostru fară a avea efecte secundare, în schimb pentru a ne îmbunătăți zilnic tonusul și a avea mai multă energie. Tinctura PURE BODY a lua naștere din dorința de a oferi o alternativă la viața agitată, la alimentația tot mai precară cu care avem contact zilnic și care este tot mai săracă în nutrienți atât de importanți pentru organismul nostru. În două cuvinte tinctura noastră poate fi definită ca: simplitate și eficiență! Fă cunoștință cu tinctura noastră și fii parte din gașca #InovațieDinNatură

Detox&Cleanse

GARANȚIA CALITĂȚII

heading-below

Produsul este supus unei monitorizari regulate a calitatii in conformitate cu legislatia in vigoare si cu reglementarile aferente acesteia. Calitatea produselor noastre este atent monitorizata in laboratoare acreditate de cercetare si control a calitatii. Materiile utilizate in productie sunt 100% naturale, certificate si indeplinesc cerintele de siguranta si calitate. Ceaiul este efectuat prin cea mai eficienta metoda tehnologica asigurand o concentratie maxima, o doza precisa precum si mentinerea calitatii extractelor din plante pe o perioada lunga de timp.

Calitate superioară

Produsul este atent monitorizat in laboratoare acreditate de cercetare, calitate și control.

icon-box

Rezultate garantate

Concentrație produsului este calculată pentru a asigura o absortie celulara completă și rezultatele promise.

icon-box
icon-box

Garanția calității

Asigurăm mentinerea calitatii extractelor din plante pe o perioada lungă de timp.

icon-box

Plăți sigure

Detalii, plăți sau de orice altceva nu trebuie să îți faci griji, confidențialitatea este primul loc la noi.

Close menu
Close menu