Caelia

SUPER SLIM

heading-below

Te-ai intrebat care sunt cauzele pentru care numarul persoanelor cu probleme de greutate este in continua crestere? De cele mai multe ori aparitia obezitatii se datoreaza unui dezechilibru din organism, exista foarte putine cazuri in care obezitatea este prezenta din cauza bolilor genetice.

De unde provide acest dezechilibru? Din alegerile pe care le efectuam in fiecare zi! Traim intr-o perioada din ce in ce mai agitata iar stresul, lipsa timpului precum si o alimentatie necorespunzatoare sunt principalii factori ce determina o schimbare in organismul nostru. Mancarea in exces, sedentarismul, informatiile eronate, stresul precum si lipsa motivatiei duc la cresteri in greutate.

icon-box

Slabire 100% naturală

Atunci când vrei să slăbești, dar să-ți păstrezi în continuare energia, Caelia Superslim este alegerea perfectă deoarece stimulează viteza de ardere a caloriilor din corp.

icon-box

Stimuleaza functiile biliare

Succesul tincturii se datorează plantelor, fiind 100% naturala iar plantele atent selecționate pentru a facilita procesele importante ale organismului.

icon-box

Miscare regulata

Începe-ți ziua în formă și acordă-i organismului tău energia de care are nevoie întreaga zi. Fie ca optezi pentru yoga sau pentru niste exercitii simple, 5 minute in fiecare zi fac diferenta.

icon-box

Mai mulă energie

Simte-te bine în corpul tău! Cu ajutorul unei tincturi?! DA! Ne-am propus să îți fim alături în călătoria către un stil de viață sănătos și să clădim împreună cu tine #CaeliaStories

Caelia SUPER SLIM

100% Made With Love

heading-below

Pasiunea, dragostea pentru natură și pentru semenii noștri ne urmeză în tot ceea ce facem și ne-au adus unde suntem astăzi. Căutăm în permanență metode inovative pentru produse naturale menite să rezolve de la problemele cele mai uzuale până la afecțiuni mai grave ale organismului, totul pe cale naturală. Toate produsele au fost testate de catre noi înainte de a fi comercializate și garantăm 100% succesul acestora. Te invităm să faci parte din povestea noastră și să legăm noi prietenii. #ShareTheLove

Ingrediente

De ce functioneaza tinctura Caelia Superslim?

heading-below

SUPERSLIM este o tinctura creata prin cea mai eficienta metoda tehnologica asigurand o concentratie maxima, o doza precisa precum si mentinerea calitatii extractelor din plante pe o perioada lunga de timp. Produsul este 100% natural din plante avand proportii de fito nutrienti atent calculate astfel incat sa asigure o absortie celulara completa si rezultatele promise. Combinatia de plante este atent selectionata de catre specialistii nostri in vederea suprimarii apetitului si detoxifierii naturale a organismului. Un remediu natural cu o actiune rapida datorita formulei sale concentrate (formula lichida), conceput pentru favorizarea procesului natural de slabire fara efecte secundare sau riscuri.

Suprimarea apetitului

GARANȚIA CALITĂȚII

heading-below

Produsul este supus unei monitorizari regulate a calitatii in conformitate cu legislatia in vigoare si cu reglementarile aferente acesteia. Calitatea produselor noastre este atent monitorizata in laboratoare acreditate de cercetare si control a calitatii. Materiile utilizate in productie sunt 100% naturale, certificate si indeplinesc cerintele de siguranta si calitate. Tinctura este efectuata prin cea mai eficienta metoda tehnologica asigurand o concentratie maxima, o doza precisa precum si mentinerea calitatii extractelor din plante pe o perioada lunga de timp.

Calitate superioară

Produsul este atent monitorizat in laboratoare acreditate de cercetare, calitate și control.

icon-box

Rezultate garantate

Concentrație produsului este calculată pentru a asigura o absortie celulara completă și rezultatele promise.

icon-box
icon-box

Garanția calității

Asigurăm mentinerea calitatii extractelor din plante pe o perioada lungă de timp.

icon-box

Plăți sigure

Detalii, plăți sau de orice altceva nu trebuie să îți faci griji, confidențialitatea este primul loc la noi.

Close menu